Hvorfor skal du afslutte store mærkevaremærker.

Hvorfor skal du afslutte store mærkevaremærker.

April 09, 2021

Når vi køber mærker med store navne, er det et forsøg på at etablere en identitet. Lad os lave en lille øvelse ved at huske de mest berømte modemærker og tænke, hvilken identitet der ligger på dens ejer? (Brand name) sejt, (brand name) rig, (brand name) velhavende, hip, vinder, sporty osv. Vil det faktisk betyde, at det at købe en vare med et prangende brandnavn er et symptom på usikkerhed og et forsøg på at låne en eller anden identitet af det mærke? 

Vi ved alle, at der er bedre værdier at investere i. Som empati, retfærdighed, kærlighed over for planeten, kvalitet. Det lyder måske ikke hip nok for alle, men det er præcis det, jeg leder efter.

I midten af ​​tyverne passerede jeg også en periode med 'modeafhængighed'. Adrenalinhastigheden uendelig shopping, masser af sko og luksuriøse håndtasker ... Og lad mig fortælle dig, hver gang jag var væk, følte jeg mig elendig .... Jeg vedder på, at mange mennesker kan forholde sig til dette. 

I dag når jeg beslutter at købe et nyt stykke tøj, prøver jeg ikke at blive påvirket af modemærker med store navne. Først og fremmest spørger jeg mig selv: 

bæredygtig modemærke anmeldelse  en æblehudtaske på cyklenen pige klædt fuldt bæredygtigt

  • Hvad er værdierne for det firma, der fremstiller en vare, som jeg vil købe?
  • Hvem lavede disse tøj? Bliver de penge, jeg betaler, i lommerne til mærkeejeren, eller vil margenen være ret fordelt over forsyningskæden?
  • Har tøjet et større formål end bare et mode? Vil det kommunikere mine personlige værdier?
  • Skaber dette mærke mere forurening? Eller fungerer de fra synspunkt, at vi ikke har nogen planet B?
  • Is bæredygtighed deres kerneværdi eller er det bare en del af markedsføringsplanen?

Mærkeligt, efter at jeg har samlet alt dette, ser jeg nu anderledes på nogen, der har en dyr luksustaske på eller et berømt mærke af sportstøj. Jeg føler mig ikke mindre eller mere, jeg føler mig bare anderledes.

Vil nogle mennesker dømme mig for mine valg? Ville nogle misforstå min stil? Sandsynligvis ja. Men vi lever alle sammen med vores egne værdier, og du kan ikke gøre disse værdier ensartede i hele samfundet. Forhåbentlig ville min lille bæredygtige garderobe faktisk give budskabet videre til få mennesker. Dette gør mig faktisk 1000 gange mere glad end en stolthed over at have et stort modemærke. 

Hvordan kom vi ind i denne brandede hype i første omgang ?? 

Betal ikke ekstra for store navnemærker, invester i stedet for bæredygtighed. ©

 

 

 Efterlad en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt, før de vises.


Også på bæredygtig måde

Grusomhed gratis tilbehør, langsom natur, veganer
Hvorfor købe tilbehør uden grusomhed

April 29, 2020

Du kan finde mange tegnebøger, bælter, briller og mange andre tilbehør lavet med forurenende materialer på markedet. Køb online tilbehør grusom (gratis)!

Læs mere

Grusomhedsposer, langsom natur, veganer, innivativ, genanvendt
Hvorfor købe grusomhedsposer?

April 26, 2020

Tasken ... det vigtigste tilbehør til en kvinde. Vi skal dog være mere forsigtige, når vi vælger dem. Køb grusomhedsfri (veganske) tasker online!

Læs mere

Grusomhedsfri sko, langsom natur, kork
Hvorfor købe grusomhedsfri sko

April 24, 2020

Vi vælger normalt behagelige og smukke sko uden at tænke på deres indvirkning på økosystemet. Køb grusomhedsfri (veganske) sko online!

Læs mere