Hvorfor skal du afslutte store mærkevaremærker.

Hvorfor skal du afslutte store mærkevaremærker.

September 05, 2022

Når vi køber mærker med store navne, er det et forsøg på at etablere en identitet. Lad os lave en lille øvelse ved at huske de mest berømte modemærker og tænke, hvilken identitet der ligger på dens ejer? (Brand name) sejt, (brand name) rig, (brand name) velhavende, hip, vinder, sporty osv. Vil det faktisk betyde, at det at købe en vare med et prangende brandnavn er et symptom på usikkerhed og et forsøg på at låne en eller anden identitet af det mærke? 

Vi ved alle, at der er bedre værdier at investere i. Som empati, retfærdighed, kærlighed over for planeten, kvalitet. Det lyder måske ikke hip nok for alle, men det er præcis det, jeg leder efter.

I midten af ​​tyverne passerede jeg også en periode med 'modeafhængighed'. Adrenalinhastigheden uendelig shopping, masser af sko og luksuriøse håndtasker ... Og lad mig fortælle dig, hver gang jag var væk, følte jeg mig elendig .... Jeg vedder på, at mange mennesker kan forholde sig til dette. 

I dag, hvor jeg beslutter mig for at købe nyt stykke tøj, prøver jeg ikke at blive påvirket af store modemærker. Først og fremmest spørger jeg mig selv: 

bæredygtig modemærke anmeldelse  en æblehudtaske på cyklenen pige klædt fuldt bæredygtigt

  • Hvad er værdierne for det firma, der fremstiller en vare, som jeg vil købe?
  • Hvem lavede disse tøj? Bliver de penge, jeg betaler, i lommerne til mærkeejeren, eller vil margenen være ret fordelt over forsyningskæden?
  • Har tøjet et større formål end bare et mode? Vil det kommunikere mine personlige værdier?
  • Skaber dette mærke mere forurening? Eller fungerer de fra synspunkt, at vi ikke har nogen planet B?
  • Is bæredygtighed deres kerneværdi eller er det bare en del af markedsføringsplanen?

Mærkeligt, efter at jeg har samlet alt dette, ser jeg nu anderledes på nogen, der har en dyr luksustaske på eller et berømt mærke af sportstøj. Jeg føler mig ikke mindre eller mere, jeg føler mig bare anderledes.

Vil nogle mennesker dømme mig for mine valg? Ville nogle misforstå min stil? Sandsynligvis ja. Men vi lever alle sammen med vores egne værdier, og du kan ikke gøre disse værdier ensartede i hele samfundet. Forhåbentlig ville min lille bæredygtige garderobe faktisk give budskabet videre til få mennesker. Dette gør mig faktisk 1000 gange mere glad end en stolthed over at have et stort modemærke. 

Hvordan kom vi ind i denne brandede hype i første omgang ?? 

Betal ikke ekstra for store navnemærker, invester i stedet for bæredygtighed. ©

 

 

 Efterlad en kommentar

Kommentarer vil blive godkendt, før de vises.


Også på bæredygtig måde

Miljøkonsekvensredegørelse 2022
Miljøkonsekvensredegørelse 2022

25. Juni, 2023

Her er vores konsekvenserklæring for året 2022.

Læs mere

Nye ID Eight Hana Cherry Pop Corn sneakers
Nye ID Eight Hana Cherry Pop Corn sneakers

Maj 24, 2023

Hana Cherry Popcorn Sneakers er en dejlig godbid, der kan prale af en unik farvekombination centreret omkring en fængslende central indsats og 

Læs mere

Grusomhed gratis tilbehør, langsom natur, veganer
Hvorfor købe tilbehør uden grusomhed

April 29, 2020

Du kan finde mange tegnebøger, bælter, briller og mange andre tilbehør lavet med forurenende materialer på markedet. Køb online tilbehør grusom (gratis)!

Læs mere